NEPAL

Arbejdet i Nepal begyndte i 2004.

Ægteparret Purnima og Raj Kumar Rana Bath er nøglepersoner i dette. Purnima var elev på Apostolsk Kirkes højskole i perioden 2004/2005. Hun gæstede Vejle og fortalte om deres vision for, og opstart af Grace Bible School i Katmandu, Nepal. De havde voldsomme udfordringer med økonomien og søgte partnere. Apostolsk Kirke besluttede at støtte dem og har gjort det lige siden. Kirken bærer alle udgifterne til at drive bibelskolen – nu på 12. år. I dag støtter Apostolsk Kirke i Vejle med ca 50.000 kr om året.

Active Mission har administreret og udviklet arbejdet yderligere med udsendelsen af mange nyudklækkede menighedsplantere. Over 80 menigheder er skudt op i Midt- og Østnepal, og der holdes årligt en stor pastorkonference med op til 250-300 deltagere.

Lige nu støttes ialt 11 pastorer og ledere,( se mere under Menighedsplantere & Evangelister). Samjahna Moktan er vores projektkoordinator og gør et stort og dygtigt stykke arbejde.

AKO-Active Caring arbejder også derude med store, sociale og humanitære projekter.

 

Hvis du har fået lyst til at hjælpe, så blot tryk på knappen eller Mobilpay nemt og hurtigt ved brug af nummeret her under.

Active Mission, Nepal  Nr: 111427

ØNSKER DU AT INDBERETTE TIL SKAT, HAR VI BRUG FOR DIT NAVN OG CPR- NUMMER, SOM DU BEDES INDTASTE I MOBILPAY APP’EN I KOMMENTARFELTET.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.