RUMÆNIEN

ACTIVE MISSION I RUMÆNIEN

Active Mission har været i Rumænien siden 1991. Gennem flere out-reach fra Danmark, har vi besøgt mange kirker, og vi sansede Guds Ånd opmuntre os til at opfordre menighederne til at sende arbejdere ud – at det var en gunstig tid for evangeliet i Rumænien.

Det førte til mange år, hvor Active Mission støttede udsendelsen af evangelister til menighedsplantning – ikke mindst i de talrige landsbyer. I perioden 1995 til 2010 blev mere end 80 menigheder plantet.

Active Mission fondede 2 pastorsamlinger om året – og passionen for at plante og vækste menigheder var virkelig stor. I den samme periode fondede Active Mission opførelsen af 10 kirker – og hjalp yderligere en del kirkebyggerier. Støtten til evangelister er i stor udstrækning fundet i kirker i Danmark.

I øjeblikket støtter Active Mission to præstefamilier med udpræget pionerudrustning, der hver især tilser mange nye plantninger og tjener stærkt for at løfte arbejdet. Dertil støtter vi yderligere 5 evangelister i deres arbejde.

Active Mission financierer rejserne og leder arbejdet, men gør det på vegne af Apostolsk Kirke i Vejle, idet man herfra har båret arbejdet med plantninger fra første begyndelse med store økonomiske løft. Mange medlemmer fra kirken har været med på out-reach, og også mange medlemmer fra andre kirker har deltaget på selvfinancierede ture.

Hvis du har fået lyst til at hjælpe, så blot tryk på knappen eller Mobilpay nemt og hurtigt ved brug af nummeret her under.

Active Mission, Rumænien Nr: 111444

ØNSKER DU AT INDBERETTE TIL SKAT, HAR VI BRUG FOR DIT NAVN OG CPR- NUMMER, SOM DU BEDES INDTASTE I MOBILPAY APP’EN I KOMMENTARFELTET.

Starten på kirke mission i 1991
Pastor samling
Kirke/ multihus bygget i Mindresti

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.