SRI LANKA

ACTIVE MISSION I SRI LANKA

I et samarbejde med Apostolsk Kirke, Vejle påbegyndte AKO et projekt vedrørende plantning af nye menigheder i Sri Lanka. Vi honorerer 30 plantere med et beløb på DKK 150 hver måned i en periode på 2 år.

På turen til Sri Lanka i maj 2022 var vi på besøg i mange menigheder, og på disse besøg blev de enkelte menighedsplantere udvalgt.

Planterne blev sendt ud i begyndelsen af november 2022 og nu er de alle godt i gang med opgaven.

De arbejder under meget vanskelige vilkår, så vær med i bøn og økonomisk støtte.

Active Mission har været i gang i Sri Lanka siden 2005. En tværkirkelig indsamling i 2005 til ofrene for den store tsunami, ledte  Active Mission til handling og udrejse med de indsamlede midler. Ud af dette indgik vi partnerskab med Apostolic Church, Sri Lanka, og startede et menighedsplantningsarbejde. 

7 familier blev i 2006 sendt ud til hver sit sted, og 8 år senere havde de plantet 17 levedygtige menigheder og er nu selvbærende. Active Mission besøgte landet hvert år og opmuntrede  partnerne til at fortsætte det gode arbejde.

I 2010 begyndte vi med at støtte en bibelskole i Maratouva (udkanten af Colombo) i samarbejde med Apostolsk Kirke i Vejle, der gik ind og tog den øknomiske udfordring. Mange elever har fået en meget fin uddannelse og træning, og er sendt ud for at plante og vækste menigheder.

Bibelskolen i Maratouva

AKO- Active Caring har udført en del humanitært arbejde – ikke mindst efter tsunamien og efter borgerkrigens afslutning.

Apostolic Church, Sri Lanka

Hvis du har fået lyst til at hjælpe, så blot tryk på knappen eller Mobilpay nemt og hurtigt ved brug af nummeret her under.

Active Mission, Sri Lanka Nr: 110060

ØNSKER DU AT INDBERETTE TIL SKAT, HAR VI BRUG FOR DIT NAVN OG CPR- NUMMER, SOM DU BEDES INDTASTE I MOBILPAY APP’EN I KOMMENTARFELTET.

Menighed

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.