BLIV EN DEL AF OS

VÆR MED PÅ FØRSTE PARKET

BLIV EN DEL AF ACTIVE MISSION


Vi har brug for medlemmere og partnere, så vores missionsarbejde blandt unåede mennesker fortsat kan opretholdes og udvikles.
Medlemmere og partnere har stor betydning for Active Mission, da vi er afhængige af mennesker, der står bag os med opbakning og støtte til vores Missionsarbejde.

Som medlem af Active Mission er du med til at sikre organisationens eksistensberettigelse  og dermed at arbejdet kan videreføres.
Det koster årligt 50 kr. at være medlem, og medlemsskabet løber til udgangen af året. Når du betaler via hjemmesiden, kan du blive opkrævet automatisk, så du ikke aktivt behøver tegne nyt medlemsskab hvert år.   

Som partner støtter du med et fast beløb hver måned. Dette sikrer kontinuitet i arbejdet og gør det muligt at lægge langsigtede planer mht. missionsarbejdet og menighedsplantninger de steder, hvor vi arbejder.

FAKTA OM MEDLEMSKAB

  • For at bevare vores status som fradragsberettiget hjælpe-organisation er det vigtigt, at vi har en god medlemsskare.
  • Som medlem har du stemmeret ved vores Generalforsamling.
  • Som medlem sikrer du dig alle de vigtige nyheder fra arbejdet ude i verden.

Det koster årligt 50 kr. at være medlem, og medlemskabet løber til udgangen af året. Når du betaler via hjemmesiden, kan du blive opkrævet automatisk, så du ikke aktivt behøver tegne nyt medlemskab hvert år.

FAKTA OM PARTNERSKAB

  • Som partner, støtter du med et fast beløb hver måned. Dette sikrer kontinuitet i arbejdet og gør det muligt at lægge langsigtede planer.
  • Din støtte er fradragsberettiget ifølge § 8a og du kan til enhver tid opsige dit partnerskab enten telefonisk eller skriftligt.

Som partner i Active Mission, støtter du med et fast beløb på 100 kr., 250 kr. eller 500 kr. hver måned. Når du har betalt dit første partnerbeløb via hjemmesiden, er du automatisk partner, og vil modtagevores  nyhedsmail samt infomationer  når der sker noget ekstraordinært.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.