VORES ARBEJDE

ACTIVE MISSION I NEPAL

Active Mission’s arbejde i Nepal begyndte i 2004, da vi får kontakt med Purnima, der var elev på Apostolsk Kirkes højskole. Hun fortalte om deres vision for og opstart af Grace Bible School i Katmandu. Hvorefter Active mission støtter og bærer bibelskolen. 

Senere muliggjorde Active Mission kirkebyggerier og udsendelsen af mange nyudklækkede menighedsplantere. 

ACTIVE MISSION I SRI LANKA

Active Mission har været igang i Sri Lanka siden 2005. En tværkirkelig indsamling i 2005 til ofrene for den store tsunami, ledte Active Mission til handling og udrejse med de indsamlede midler.
Ud af dette indgik vi partnerskab med Apostolic Church, Sri Lanka, og startede et menighedsplantningsarbejde.

I 2010 begyndte vi med at støtte en bibelskole i samarbejde med Kirkecenteret i Vejle.

ACTIVE MISSION I RUMÆNIEN

AKO/Active Mission har været i Rumænien siden 1991. Gennem flere out-reach fra Danmark, har vi besøgt mange kirker, og vi sansede Guds Ånd opmuntre os til at opfordre menighederne til at sende arbejdere ud. Dette viste sig at være en gunstig tid for evangeliet i Rumænien.

Det førte til mange år, hvor Active Mission støttede udsendelsen af evangelister til menighedsplantning, ikke mindst i de talrige landsbyer. I perioden 1995 til 2010 blev mere end 80 menigheder plantet. I den samme periode muliggjorde Active Mission arbejde opførelsen af 10 kirker. Støtten til evangelister er i stor udstrækning fundet i kirker i Danmark.

IMG_0226

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.